Dinnye aranyárban

2015-07-06

A japánok extrém dolgokra képesek, ha élelmiszerről van szó. Az élelmiszer előállítását oly magas fokon űzik, hogy képesek kocka alakú görögdinnyét előállítani. Amennyiben azt gondolnánk, hogy egy kocka formájú görögdinnyét kizárólag génmódosítás útján lehet termelni, hát felhívom a figyelmeteket, hogy ez nem így van. Japánban különösen figyelnek az egészségre, ezért Ők is idegenkednek a génmódosítástól. Egy kocka formájú görögdinnye ára elérheti a 30.000 Ft-ot. Igen ! Nem tévedés  30.000 Ft-ot!

  
kockadinnye1

kockadinnye

 

Úgy érik el, hogy a dinnye kocka formát vegyen fel, hogy azt egy kocka alakú sablonba szorítják ezáltal kényszerítik a dinnyét arra, hogy az adott formában maradjon.

 

kockadinnye3 

kockadinnye2

 
 

A kocka formájú görögdinnye nagy siker Japánban, mivel a termesztéshez jelentős beruházást igényel, ezért csak korlátozott számban folyik a termelés.  A kocka formának erősnek és átlátszónak kell lennie, ezért nem mindegy, hogy a forma milyen anyagból készül.

Azt gondolnánk, hogy ezzel kifogytak az ötletek sorából a Japánok, de NEM. Elkészült ugyanis a piramis dinnye.

 
 

piramisgörögdinnye piramisgörögdinnye1

 
 

A szerelmesek se maradhatnak ki. Nekik is készült szív alakú dinnye, mely egyedi formája miatt a legdrágább gyümölcs Japánban!

 
 

szívdinnye2 szívdinnye

 
 

Extrém vásárlók igényeit is ki kell elégíteni! MEGÉRKEZETT A FENÉK ALAKÚ DINNYE!

 
 

fenékgörögdinnye1

     

     

    Egy hozzászólás