Gyermekláncfű gyökér a rák ellen

2015-08-05

Gyermekláncfű gyökér nem csak  a rák kezelésében hatékony, hanem rendkívüli vizelethajtó, tisztítja a májat, serkenti a  epét és rendkívül jól használható allergia ellen. Ez a csodálatos  gyökér csökkenti a koleszterin szintet, ezen kívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a vas, kalcium, folsav és magnézium, valamint vitaminokban.

Bár a gyermekláncfű szinte mindenhol előfordul mégis igazságtalanul kevés figyelmet szentelünk ennek a rendkívüli gyógynövénynek. mely rengeteg betegségre gyógyír. Az idősebb generációk még emlékeznek arra, hogy gyakran használták salátaként és gyűjtötték is ezt a csodálatos növényt, melyből tehát, vagy szirupot készítettek.

Ma már több kutatási eredmény is azt mutatja, hogy a gyermekláncfű gyökér segítségével lehet gyógyítani a rákot.

 

A tudósok szerint a növény gyökerét felhasználva jobb eredményt lehet elérni, mint a kemoterápiával, mely elpusztítja a rákos sejteket, de az egészséges sejteket is. A gyermekláncfűben lévő hatóanyagok viszont csak a beteg sejtekre hatnak.

Kanadában végzett vizsgálat szerint megállapításra került, hogy a gyermekláncfű gyökér elpusztítja a rákos sejteket, de nincs káros hatással az egészséges sejtekre a szervezetünkben. Gyermekláncfű tea hatással van a rákos sejtekre 48 órán belül hat, és miután lebomlanak nem jár káros hatással az egészséges sejtekre. A tudósok továbbra is tanulmányozzák a gyermekláncfűben lévő hatóanyagok  tulajdonságait, mert úgy vélik, hogy a folyamatos  gyermekláncfű tea kezelés képes elpusztítani a rákos sejteket.

Johan di Karlo, egy 72 éves férfi, egy intenzív 3 éven át keresztül tartó kemoterápiás kezelésen ment keresztül, ami nem javított állapotán. Kipróbálta a gyermekláncfű teát és Johan azt tapasztalta, hogy egyre jobban és jobban van. A betegsége 4 hónap eltelte után megszűnt és visszanyerte teljes életerejét.

Gyermekláncfű gyökér tea:

Összetevők:
1 liter víz
Maroknyi gyermekláncfű gyökér

Öntsünk 1 liter forrásban lévő vizet a friss gyermekláncfű gyökérre. Hagyjuk a keveréket 10 percig állni, majd szűrjük le.  Ajánlott fogyasztás három csésze tea minden nap.