Robert De Niro is ezt szedi.

2015-06-23

Robert De Niro-nál 2003-ban 60 éves korában diagnosztizáltak prosztatarákot. A rendszeres szűrések miatt, a rákot korán észlelték, és így kezelni tudták. Később 2011-ben megszületett hatodik gyermeke, aki teljesen egészséges.

Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy évente egyszer azért járjon szűrésre, mert a prosztatarák bármikor visszatérhet. Felhívták a figyelmét arra, hogy több időt kell fordítani a megelőzésre. Egyrészt az egészséges életmódra hívták fel a figyelmét, továbbá bizonyos gyógynövényekre melyeknek igazolt gyulladáscsökkentő hatása. Ezért kezdett bele a kisvirágú füzike szedésébe, mivel ez a gyógynövény kiváló hatással van a prosztatára. Bevallása szerint a gyógyteák ihatatlanok, ezért döntött a kapszula szedése mellett. A kisvirágú füzike gyógyhatását több kutatási eredmény is igazolja, melyek több szakmai folyóiratban is megjelentek. Az orvosok többsége minden 40 év feletti férfinak ajánlja, mivel ilyen korban jelentkeznek a férfiaknál a hormonális változások.

A sztárok közül nem csak Robert De Niro-nál jelentkezett prosztatarák, hanem majdnem minden 46 év feletti férfi hírességnél. A prosztatamegnagyobbodás pedig oly gyakori jelenség, hogy a férfiak 70%-át érinti..

3 Hozzászólás