Victoria Sewart kurkumával a rák ellen

2015-07-12


Victoria  Sewart kurkumával győzi le a rákot.

Az orvosok  egyetlen lehetőségként a kemoterápiát jelölik meg a rák gyógyítására. Azonban egyre több ember használja  ki a természetes módszereket, amelyekről ismert, hogy a rákos sejteket megölik és hatékonyan győzik le a betegségeket – durva mellékhatások nélkül. Az egyik ilyen személy a brit Victoria Stewart, aki megpróbált változtatni étrendjén, hogy leküzdje ezt a szörnyű betegséget. Annak ellenére, hogy a gyógyszeripar által támogatott orvosai azt mondták neki, hogy egészsége biztosan nem áll helyre a kurkuma fogyasztásától és hogy “hatástalan” a rák ellen, Stewart elképesztő sikert ért el életmódja megváltoztatásával. Minden nap tehát extra mennyiségű  kurkumát és sok zöldséget fogyasztott.

Stewart orvosa többször is hangot adott aggodalmának, mikor megtudta, hogy erre az egészséges diétára vált, és azt mondta neki, hogy ez gyakorlatilag semmit sem fog érni.

“Az orvosok egyáltalán nem fogják azt mondani, hogy a kurkuma segítene a rák ellen.”

Victoria még mindig tünetmentes és a rák semmi jelét nem tapasztalja magán.

Kutatások bizonyítják, hogy a kurkuma természetes rákölő szer.  Bár valóban érdekes, de nem meglepő, hogy Victoria meggyógyította magát, természetesen a kurkuma és más életmód-változtatások segítségével. Sőt, rengeteg kutatás emeli ki a kurkuma (sok esetben a benne lévő aktív vegyület, a kurkumin) rákellenes hatását.

A UCLA által levezetett lektorált, kontroll csoportos kutatások kimutatták, hogy a kurkuma természetesen blokkolja a rákos sejteket, de több mint 9 tanulmány azt is kimutatta, hogy a kurkuma a daganatok méretét óriási 81%-os mértékben csökkenti. És ez csak a jéghegy csúcsa. Miért olyan érdekes, hogy az a fűszer, amelyet több ezer éve számos dél-ázsiai és közel-keleti ország “csodaszer”-ként használ, ténylegesen képes megállítani a rák burjánzását?

“A kurkuma a rákos sejteket öngyilkosságra ösztönzi, a gyömbér és a fokhagyma pedig remek kiegészítői az egészséges, rákölő életmód kialakulásának.”