Egy növény, mely megmenti a házasságodat

2015-07-14

Minden feleség rémálma, hogy egyszer a férje félrelép. A 40 évhez közeledve a nők többsége szembesül azzal, hogy a férje folyton a fiatalabb lányokat figyelgeti. A férfiaknál 40 év felett elindulnak azok a hormonális változások, melyek a nőknél is bekövetkeznek. Ezt nevezik kapuzárási pániknak. A férfiak hormonháztartásának felborulása miatt sokkal erőteljesebb vágyat éreznek, hogy új kapcsolatban éljék át vágyaikat. Indokokat mindig lehet találni, hogy miért rossz egy kapcsolat. Arnaud de Villeneuve francia orvos, asztrológus és alkimista (1238 – 1311 vagy 1313) ír a barátcserje alkalmazásáról. Megerősíti, hogy csökkenti a nemi vágyat.

Amerikában texas állam egyik kis falujában élő Nancy elárulta, hogy mi a titka annak, hogy a férjed soha ne csaljon meg.

Mindig Ő gondoskodott férje egészségéről és folyton vásárolt különböző vitaminkészítményeket. Mikor a férje távoli üzleti útra utazott a vitaminkészítmény közé becsempészett barátcserje kapszulát, ráadásul otthon az indulás előtt gondoskodott róla, hogy  bekapjon néhány szemet. A barátcserje olyan hatással volt a férjére, hogy ha akarta is,  akkor se lett volna képes szexuális kapcsolatot létesíteni más nővel.

 

     

    2 Hozzászólás