Ne járj úgy mint Penelope Cruz apja!

2015-06-24

Köztudott, hogy Penelope Cruz apja, Eduardo Cruz, 2015 júniusában váratlan szívinfarktus miatt halt meg, 62 évesen. Előtte már orvoshoz is fordult a gyakori szívizomgörcsök miatt. Az orvosok gyógyszereket írtak fel neki, ami azonban még jobban megterhelhette a szívét. A halála előtti estén erős fejfájásra és mellkasi fájdalomról panaszkodott, de orvos nem látta. Hogy miért kapott szívrohamot Eduardo Cruz, azt az orvosok biztosra nem tudják, de okként felmerült a sok stressz valamint a helytelen táplálkozás.

Sok külföldi szakorvos állítása szerint a galagonya képes megelőszni a szívinfarktust, a szívizomgörcsöket, valamint a szívrohamokat. A galagonya jótékony hatással van a szívre, ezáltal csökkenti az esélyét, hogy valamilyen szívproblémánk legyen. A galagonyában található hatóanyag kezeli a magas vérnyomást, gyógyítja a szívproblémákat. Jótékony hatását már a 19. század elején igazolták, és az Angliában folytatott további kutatási eredmények is alátámasztják a galagonya jótékony hatását.

Tehát bátran mondhatjuk, ha Eduardo Cruz fogyasztott volna galagonyát, megelőzhette volna a halálát. Persze ez bárkivel előfordulhat, aki elmúlt 45 éves. Kutatások bebizonyították, hogy az szívinfarktusok nagy többsége 40-45 éves  kor fölött történt. Aki elmúlt 45 éves annak nagyon ajánlott galagonya kapszulát ennie. Persze mozogjunk rendszeresen és táplálkozzunk helyesen!

4 Hozzászólás