Hallásunkat is megmenti!

Most már lehet  hangos a  zene a Sziget fesztiválon, vagy a Balaton Soundon, vagy a  Volt fesztiválon. Legújabb kutatások szerint sikeresen megelőzhető a halláskárosodás. Erre mindenképp érdemes odafigyelni, mert most már minden károsodás nélkül élvezhetjük a hangos zenét.

Sok ember szenved jelenleg valamilyen hallás problémában, amire jelenleg nincs megoldás, vagy ha esetleg van, akkor az rettentően drága, ezért is gondolkoztak el a teheráni kutatóorvosok, hogy megvizsgáljanak pár gyógynövényt, ami  jótékony hatással lehet a hallásra. A választás a máriatövisre esett, mivel a benne található szilimarin vegyületet már évtizedekkel ezelőtt is használták a fülkárosodás csökkentésére.

 A kutatási eredmények, azt bizonyítják, hogy a máriatövis egy igazi csodaszer.

A kisérletet 20 tengerimalacon végezték el. Ezeket véletlenszerűen 2 csoportra osztották, majd az állatok egyik felének napi 100 mg máriatövist adtak be. Ez 6 egymást követő napon történt meg, utánna hangos zenét játszottak le melletük. Az adatokat analizálták, majd  ismételt mérésesre kerültek. Kiderült, hogy aki kapott máriatövist, annak javult a hallása.

Az eredmények arra utalnak, hogy a máriatövis jótékony hatással van a fülre, ezáltal javítja a hallást, és csökkenti a halláskárosodás mértékét. Minden embernek érdemes fogyasztania, mivel rengeteg egyéb  jótékony hatása van szervezetünkre.

 

A máriatövis eléggé keserű növény ezért teaként fogyasztva szinte lehetetlen. Ajánlott kapszula formájában fogyasztani az alábbi linken a legjobbat tudod megvenni és jó áron.

Máriatövis kapszula

    One Reply to “Hallásunkat is megmenti!”

    1. Ha ezt előbb tudom, akkor minden korcent előtt egy dobozzal beszedek a máriatövisből

    Comments are closed.